herenbroek


Ben je op zoek naar een herenbroek voor een specifieke gelegenheid? Bij Marty in Sint-Niklaas en Aalst vind je in ons uitgebreide aanbod zeker wat je zoekt. In beide winkels brengen we elk seizoen de mooiste collecties uit, zowel van bekende als minder bekende modemerken. We zijn een begrip als het gaat over mode en trends, dus kom zeker eens langs als je op zoek bent naar een herenbroek of een volledig nieuwe outfit.

Wil je graag kleding bestellen? Neem een kijkje in ons assortiment of neem vrijblijvend contact op!

webshop Contact

Ruim aanbod aan merken

Verzending binnen 2 werkdagen

Actueel assortiment

Een herenbroek waar jij je goed in voelt


Ben je op zoek naar een geklede broek om als deel van een kostuum aan te doen? Bij ons vind je deze in verschillende kleuren, modellen en prints. Ga voor een effen broek of kies er een met een printje om je outfit nog net dat tikkeltje meer te geven. Zo’n geklede broek is ook altijd leuk om te combineren met een chic herenhemd. Je vindt er bij ons zowel met lange als korte mouwen, zodat jij in elk seizoen voor een formele look kunt gaan. Ook een casual broek, die je kan combineren met een leuk heren-t-shirt en originele sneakers vind je in ons ruime aanbod.

Vind een nieuwe outfit


Als je op zoek bent naar nieuwe herenkleding, kunnen wij je zeker en vast verder helpen. Je kan heel eenvoudig je nieuwe outfit of herenbroek in onze webshop bestellen en wij verzenden deze binnen de twee werkdagen. Ook in één van onze kledingwinkels in Oost-Vlaanderen ben je zes dagen op zeven welkom. Heb je nog vragen of vind je niet direct wat je zoekt? Neem contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Aalst:

Sint Niklaas: