Kostuum kopen voor heren


Heb je binnenkort een speciale aangelegenheid en moet je nog een kostuum kopen voor heren? Dat kan bij Marty in Sint-Niklaas of Aalst. Marty is een begrip wanneer het gaat om mode en trends, zowel voor hem als voor haar. In onze winkels in het mooie Oost-Vlaanderen vind je de mooiste collecties van bekende en minder bekende modehuizen. Ook voor het kopen van een kostuum voor heren kan je op ons rekenen.

Wil je graag kleding bestellen? Neem een kijkje in ons assortiment of neem vrijblijvend contact op!

webshop Contact

Ruim aanbod aan merken

Verzending binnen 2 werkdagen

Actueel assortiment

Welk kostuum kan je hier kopen voor heren?


In onze webshop en fysieke winkels kan je alle stukken kopen om zelf een kostuum voor heren samen te stellen. Op die manier kan je jouw outfit volledig naar jouw smaak ontwerpen. Je vindt bij ons zowel chique blazers, als kostuumbroeken en nette herenhemden. Al deze kledingstukken komen in verschillende vormen, maten en kleuren. Je kan al je kledingstukken in dezelfde kleur kopen, of verschillende kleuren mixen en zo een origineel kostuum voor heren samenstellen. Ook de nodige accessoires om je kostuum iets extra te geven vind je bij ons, in de vorm van mooie lederen riemen of juwelen. Je kan jouw nieuwe kleding online bestellen en indien nodig tot 14 dagen terugsturen.

Bestel een kostuum of kom langs in de winkel


Je bent in onze beide kledingwinkels meer dan welkom om eens binnen te springen. Daarnaast kan je ook een kostuum voor heren bestellen via onze uitgebreide webshop. We verzenden jouw gewenste producten binnen de twee werkdagen, dus zelfs als je last-minute een nieuwe outfit zoekt ben je bij ons aan het goede adres. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Aalst:

Sint Niklaas: