Herenhemd kopen


Bij Marty in Sint-Niklaas en Aalst kan je een herenhemd voor elke gelegenheid kopen. In ons ruim en divers aanbod vind je herenhemden voor elk seizoen en in alle vormen, maten en kleuren. In onze beide winkels werken de nodige professionals die jou graag helpen bij het kopen van een nieuw herenhemd dat jou als gegoten zit.

Wil je graag kleding bestellen? Neem een kijkje in ons assortiment of neem vrijblijvend contact op!

webshop Contact

Ruim aanbod aan merken

Verzending binnen 2 werkdagen

Actueel assortiment

Welk herenhemd kan je bij ons kopen?


Een hemd kan je zowel stijlvol dragen op een geklede herenbroek of meer casual op een jeans. Elk seizoen selecteren wij voor jou de mooiste herenhemden van bekende en minder bekende merken. Een herenhemd kan je bij ons kopen in alle klassieke kleuren, maar ook met originele prints. Zo’n print geeft een extra touch aan je outfit en is bijvoorbeeld leuk om je outfit in de zomer een beetje op te fleuren. In onze webshop kan je zowel een herenhemd met lange als met korte mouwen kopen, dus zowel in de winter als zomer ben je voorzien van nette herenhemden. Ook als onderdeel van een kostuum kan een hemd uiteraard niet ontbreken. Voor advies over herenkleding kan je steeds terecht bij onze winkelmedewerkers.

Ontdek ons ruime aanbod


Een herenhemd kan je bij ons zowel in onze kledingwinkels in Oost-Vlaanderen kopen. Ook in onze webshop ben je altijd welkom om een kijkje te nemen in ons aanbod. Binnen de twee werkdagen worden jouw kleren verzonden zodat jij direct met je nieuwe outfit kan pronken. Als je nog vragen hebt over onze producten of service, kan je altijd contact met ons opnemen.

Aalst:

Sint Niklaas: