Heren-T-shirt


Een heren-t-shirt vormt de basis voor jouw kleerkast. Zeg nu zelf, je kan nooit genoeg T-shirts hebben. Een heren-t-shirt combineer je zeer eenvoudig met andere kledingstukken en je kan ze ook dragen bij elke gelegenheid. Je bent meer dan welkom in één van onze Marty-winkels in Aalst en Sint-Niklaas voor advies op maat. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste outfits voor jou, zodat jij je elke dag goed voelt in je kleren.

Wil je graag kleding bestellen? Neem een kijkje in ons assortiment of neem vrijblijvend contact op!

webshop Contact

Ruim aanbod aan merken

Verzending binnen 2 werkdagen

Actueel assortiment

Een Heren-t-shirt voor elke gelegenheid


Een heren-t-shirt kan je aandoen voor eender welke gelegenheid, omdat je ze zo eenvoudig kunt combineren. Ga voor een casual look met een leuke herenbroek in jeansstof en sneakers of draag ze formeel met een blazer. Bovendien komen T-shirts in alle vormen, maten en modellen. Je hebt T-shirts met lange mouwen, korte mouwen en zelfs zonder mouwen. Kies voor eentje in een effen kleur of ga voor een leuke print. Als je voor een formelere look gaat kan je ook altijd kiezen voor een heren-t-shirt met een kraag of een borstzakje. Neem een kijkje in ons ruime aanbod herenkleding en vind de kleding waar jij je goed in voelt.

Online shoppen? Dat doe je hier!


Je bent meer dan welkom in onze beide kledingwinkels in het mooie Oost-Vlaanderen. Ook in onze uitgebreide online winkel kan je een heren-t-shirt kopen. Binnen twee werkdagen versturen wij jouw bestelling zodat deze zo snel mogelijk voor je deur verschijnt. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Aalst:

Sint Niklaas: