Een nieuwe jurk kopen


Heb je een goed excuus nodig om een nieuwe jurk of een kleedje te kopen? Wij geven je er maar al te graag één. Bij Marty in Aalst en Sint-Niklaas helpt ons team je met advies op maat zodat jij de jurk van je dromen vindt. Elk seizoen opnieuw vind je bij ons de mooiste collecties van bekende en minder bekende modemerken. In ons ruime assortiment vind je dus gegarandeerd een nieuwe jurk om te online of in de winkel te kopen, met of zonder excuus.

Wil je graag kleding bestellen? Neem een kijkje in ons assortiment of neem vrijblijvend contact op!

webshop Contact

Ruim aanbod aan merken

Verzending binnen 2 werkdagen

Actueel assortiment

Welke jurk wil je kopen?


Elke reden is in principe een goede reden om een nieuwe jurk of een nieuw kleedje te kopen. Moet je naar een formeel feest en heb je niks om aan te doen? Bekijk dan zeker eens ons aanbod van elegante jurken en kleedjes. Als je met een partner gaat, kan je ook altijd eens onze herenkostuums bekijken. Op die manier kunnen jullie je outfits op elkaar afstemmen. Geven ze volgende week prachtig weer en moet je zomergarderobe dringend aangevuld worden? Scrol door onze zomerse kledingstukken en ga op zoek naar een fleurig kleedje om te kopen. Zoek je een jurk die je in de winter kan aandoen, in combinatie met een leuke trui? Ook deze vind je in ons aanbod. Elk seizoen zijn er weer nieuwe trends op vlak van mode en dameskleding, dus je hebt ook elk seizoen weer een goed excuus om een nieuwe jurk of kleedje te kopen.

Plaats een online bestelling


Als je een elegante jurk of een nieuw kleedje wilt kopen, moet je zeker eens een kijkje nemen in ons uitgebreide aanbod. Je kan eenvoudig online je nieuwe kleren bestellen via onze webshop. Binnen de twee werkdagen sturen wij je outfit op zodat je hem direct kan aantrekken. Je bent uiteraard ook altijd welkom in onze kledingwinkels in Oost-Vlaanderen om gezellig een dagje te komen shoppen. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op.

Aalst:

Sint Niklaas: