Damesbroeken kopen


In onze winkels in Sint-Niklaas en Aalst ben je meer dan welkom als je nieuwe damesbroeken wilt kopen. Als vrouw weet je ongetwijfeld dat er heel wat zaken zijn waar je rekening mee moet houden als je een nieuwe broek zoekt. Gelukkig kan je bij Marty rekenen op een professioneel team van experten die jou advies op maat kunnen geven.

Wil je graag kleding bestellen? Neem een kijkje in ons assortiment of neem vrijblijvend contact op!

webshop Contact

Ruim aanbod aan merken

Verzending binnen 2 werkdagen

Actueel assortiment

Damesbroeken kopen uit ons ruime aanbod


Als je damesbroeken gaat kopen moet je er natuurlijk eerst en vooral voor zorgen dat de broek jou past. Een broek die als gegoten zit kan je dag meteen een stuk beter maken. Ook wil je uiteraard dat je broek er stijlvol uitziet. Bij ons vind je verschillende pasvormen, maten en modellen. Zoek je een casual jeansbroek die je kan combineren met een leuke dames-T-shirt? Of ben je eerder op zoek naar een losse, fleurige en kleurrijke broek voor de zomer? Een geklede broek kan je dan weer stijlvol combineren met een blouse of blazer en elegante hakken. Ons aanbod aan dameskleding is zo ruim dat jij zeker een outfit vindt waar jij je goed in voelt.

Bestel je nieuwe kleren online


Je kan eenvoudig online nieuwe damesbroeken kopen in onze uitgebreide webshop. Binnen de twee dagen versturen wij jouw nieuwe outfit zodat jij hem direct kan aandoen. Ook in één van onze kledingwinkels ben je meer dan welkom om een kijkje te nemen in ons assortiment. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Aalst:

Sint Niklaas: